Lirik Janur Kuning - Titip Welas Lyrics

Kamis, 22 Juni 2017

sekirane riko ngenyang
hang sun njaluk riko setia
sekirane riko ring kadohan
hang sun njaluk ojo riko memengan

memengan ati ugo ngobral janji
ngumbar welas no liyo ati

mung welas, mung welas
hang sun titipno nong atin riko
mung welas, mung welas
kedemen singset ring njero dodo

sekirane riko ngenyang
hang sun njaluk riko setia
sekirane riko ring kadohan
hang sun njaluk ojo riko memengan

memengan ati ugo ngobral janji
hang sun njaluk setia setia hooo

mung welas, mung welas
hang sun titipno nong atin riko
mung welas, mung welas
kedemen singset ring njero dodo

mung welas, mung welas
hang sun titipno nong atin riko
mung welas, mung welas
kedemen singset ring njero dodo
Baca Selengkapnya - Lirik Janur Kuning - Titip Welas Lyrics

Lirik Janur Kuning - Kebacut Kangen Lyrics

senadyan aku rung suwe kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

senadyan aku rung suwe kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Baca Selengkapnya - Lirik Janur Kuning - Kebacut Kangen Lyrics

Lirik Yulia Vanesa - Ayang Ayang Lyrics

ayang-ayang wong manisku sayang
tansah nggodho kang teko lan ilang
saben-saben mung ngerindu ati
ayang-ayang rino lan wengi

koyo-koyo aku wes niteni
pendak-pendak sore ngancik wengi
ayang-ayangmu teko nganthili
mung tansah gawe bingunge ati

kedanan aku kedanan
sak paran-paran saben wektu mung kelingan
jenengmu pasuryanmu
gawe mripatku ora biso turu

oh bulan oh lintang
kirimno salam aku pengen sesandingan
tetabuh gending tresno
mugo biso gawe ngeleremne dodo

ayang-ayang wong manisku sayang
tansah nggodho kang teko lan ilang
saben-saben mung ngerindu ati
ayang-ayang rino lan wengi

koyo-koyo aku wes niteni
pendak-pendak sore ngancik wengi
ayang-ayangmu teko nganthili
mung tansah gawe bingunge ati

kedanan aku kedanan
sak paran-paran saben wektu mung kelingan
jenengmu pasuryanmu
gawe mripatku ora biso turu

oh bulan oh lintang
kirimno salam aku pengen sesandingan
tetabuh gending tresno
mugo biso gawe ngeleremne dodo
mugo biso gawe ngeleremne dodo
Baca Selengkapnya - Lirik Yulia Vanesa - Ayang Ayang Lyrics

Lirik LGLP - Kau Yang Layak Disembah (Pusat Penyembahanku) Lyrics

Ku hidup karena anugrahMu
Ku hidup karena kasihMu
Kaulah sumber kehidupanku

Ku hidup untuk menyembahMu
Ku hidup tuk menyenangkanMu
Kaulah pusat penyembahanku

Kau yang layak
Kau yang layak
Kau layak disembah
Di dalam Roh dan kebenaran

Kau yang layak
Kau yang layak
Kau layak disembah
Ditinggikan untuk selamanya
Baca Selengkapnya - Lirik LGLP - Kau Yang Layak Disembah (Pusat Penyembahanku) Lyrics

Lirik Titi Kamal & Duo Harbatah - Judul Judulan Lyrics

Senin, 19 Juni 2017

lalalalala neng ayo neng
lalalalala bang ayo bang

neng ayo neng jangan pacaran
ayo neng mendingan beneran
neng pacaran digoda setan
langsung langsung kita lamaran

bang ayo bang adek gak tahan
cepet dong anter lamaran
biar deket gak jadi haram
jalan jalan aman dari setan

habis sudah pacar-pacaran, habis sudah kawin-kawinan
gak perlu cinta bo’ong bo’ongan
ini kisah kasih beneran, dua insan lagi lamaran
insyaallah sah duduk di pelaminan

neng ayo neng, neng ayo neng
jangan main-main pacar-pacaran
bang ayo bang, bang ayo bang
ayo kita kawin beneran

torerojing terojing terojing
torerojing terojing terojing
torerojing terojing terojing
torerojing terojing terojing

yo daripada berduaan gelap-gelapan
yang ketiganya pasti setan yang menggoda iman
mending langsung aja kita pergi ke pelaminan
jadi insyaallah sah halalan toyiban

torerojing terojing terojing
torerojing terojing terojing
torerojing terojing terojing
torerojing terojing terojing

habis sudah pacar-pacaran, habis sudah kawin-kawinan
gak perlu cinta bo’ong bo’ongan
ini kisah kasih beneran, dua insan lagi lamaran
insyaallah sah duduk di pelaminan

habis sudah pacar-pacaran, habis sudah kawin-kawinan
gak perlu cinta bo’ong bo’ongan
ini kisah kasih beneran, dua insan lagi lamaran
insyaallah sah duduk di pelaminan

lalalalala neng ayo neng
lalalalala bang ayo bang
Baca Selengkapnya - Lirik Titi Kamal & Duo Harbatah - Judul Judulan Lyrics