Lirik Didi Kempot - Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi) Lyrics

Kamis, 29 Oktober 2015

aku tresno sliramu
aku seneng awakmu
rekoso tak lakoni
pengen nyenengke ati

aku ra tau sambat
senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani
golek pangan rino lan wengi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

wes ojo susah-susah (susah), aku tak metu omah
rekoso tak lakoni, pengen nyenengke ati
aku ra tau sambat, senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani, golek pangan rino lan wengi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi
yen mulih dompetku ben isi
oh yen mulih ora mbok seneni

Lirik Terkait: