Lirik Iva Lola - Joget Jogetan Lyrics

Sabtu, 14 November 2015

wes ojo sikut-sikutan
wes ojo sikat-sikatan
ayo joget-jogetan

wes ojo jotos-jotosan
wes ojo sadhuk-sadhukan
ayo joget-jogetan

wes ojo tawur-tawuran
wes ojo antem-anteman
ayo joget-jogetan

wes ojo koyok jagoan
wes ojo urak-urakan
gawe rusuh tontonan

wes ora jamane tawur karo kancane
ayo jogetan wae

joget-jogetan rame-rame geal-geol
karo kancane bareng-bareng goyang jempol
joget-jogetan rame-rame sak kancane
ojo tawuran mergo kabeh konco dewe

wes ojo tawur-tawuran, wes ojo antem-anteman
ayo joget-jogetan
wes ojo koyok jagoan, wes ojo urak-urakan
gawe rusuh tontonan

wes ora jamane tawur karo kancane
ayo jogetan wae

joget-jogetan rame-rame geal-geol
karo kancane bareng-bareng goyang jempol
joget-jogetan rame-rame sak kancane
ojo tawuran mergo kabeh konco dewe

joget-jogetan rame-rame geal-geol
karo kancane bareng-bareng goyang jempol
joget-jogetan rame-rame sak kancane
ojo tawuran mergo kabeh konco dewe

Lirik Terkait: