Lirik Iva Lola - Rumangsamu Yo Penak (Versi Jadi Penyanyi) Lyrics

Kamis, 05 November 2015

rumangsamu penak mas (yo penak)

rumangsamu opo penak, mas (yo penak)
ditinggal bojo dewean, mas (yo penak)
aku dadi penyanyi, kerjoku wira-wiri
kanti niat ati nggo golek rejeki

rumangsamu penak mas (yo penak)
gesek gesek gesek ndeledek mas (yo penak)
bayangno leh ku kerjo, nyanyi neng kene kono
duit saweranku ojo mbok entekno

opo rumangsamu aku nang kene
mung facebookan ro dolanan hape
dewe i lo kudune ndongo
mugo-mugo lancaro anggone makaryo

opo rumangsamu aku nang kene
mung seneng-seneng ora ngosek wc (yo ngosek)
piro-piro rejeki seng tak tompo
tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

rumangsamu opo penak, mas (yo penak)
ditinggal bojo dewean, mas (yo penak)
aku dadi penyanyi, kerjoku wira-wiri
kanti niat ati nggo golek rejeki

rumangsamu penak mas (yo penak)
gesek gesek gesek ndeledek mas (yo penak)
bayangno leh ku kerjo, nyanyi neng kene kono
duit saweranku ojo mbok entekno

opo rumangsamu aku nang kene
mung facebookan ro dolanan hape
dewe i lo kudune ndongo
mugo-mugo lancaro anggone makaryo

opo rumangsamu aku nang kene
mung seneng-seneng ora ngosek wc (yo ngosek)
piro-piro rejeki seng tak tompo
tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

rumangsamu opo penak, mas (yo penak)
ditinggal bojo dewean, mas (yo penak)
aku dadi penyanyi, kerjoku wira-wiri
kanti niat ati nggo golek rejeki

Lirik Terkait: