Lirik D'Bgundals - Manuk Mursal Lyrics

Rabu, 16 Desember 2015

[vocal: Veri, Vitri, Yeni]

ayu tenan gendakanku
monyor monyor suwe ra ketemu
isuk senam sore jamu
pirang dino kowe ra mathuk aku
demok demok demok demok demok

kaku rasane ototku
cekot cekot ra nyenggol awakmu
ojo garai wong nafsu
mundak rame konangan bojomu

wes ra kuat dik bapak'e tole
sabar yo cak tek'ku yo tek'ku tek'ku yo podo ae
temen tha dik (ya iya) ndang rinio (ya iya)
aku ra tahan (aku yo sayang)

wes metenteng dik saiki wae
kate lapo ploroten ploroten ploroten tak prekese
kurang ajar wong lanang, dasar manuk nek mursal
wes cepitno nek ora tak balang

masi raimu wedok murahan
sek tas kenal gelem dijak kelonan
angger jeplak lambemu iki ono bojomu
jare minggat jare matek awakmu
minggat matek dengkul pancen jangkrik raimu
jangkrik dewe wes ojok golek rame

ayu tenan gendakanku
monyor monyor suwe ra ketemu
isuk senam sore jamu
pirang dino kowe ra mathuk aku
demok demok demok demok demok

kaku rasane ototku
cekot cekot ra nyenggol awakmu
ojo garai wong nafsu
mundak rame konangan bojomu

wes ra kuat dik bapak'e tole
sabar yo cak tek'ku yo tek'ku tek'ku yo podo ae
temen tha dik (ya iya) ndang rinio (ya iya)
aku ra tahan (aku yo sayang)

wes metenteng dik saiki wae
kate lapo ploroten ploroten ploroten tak prekese
kurang ajar wong lanang, dasar manuk nek mursal
wes cepitno nek ora tak balang

masi raimu wedok murahan
sek tas kenal gelem dijak kelonan
angger jeplak lambemu iki ono bojomu
jare minggat jare matek awakmu
minggat matek dengkul pancen jangkrik raimu
jangkrik dewe wes ojok golek rame

wes ra kuat dik bapak'e tole
sabar yo cak tek'ku yo tek'ku tek'ku yo podo ae
temen tha dik (ya iya) ndang rinio (ya iya)
aku ra tahan (aku yo sayang)

wes metenteng dik saiki wae
kate lapo ploroten ploroten ploroten tak prekese
kurang ajar wong lanang, dasar manuk nek mursal
wes cepitno nek ora tak balang

masi raimu wedok murahan
sek tas kenal gelem dijak kelonan
angger jeplak lambemu iki ono bojomu
jare minggat jare matek awakmu
minggat matek dengkul pancen jangkrik raimu
jangkrik dewe wes ojok golek rame

Lirik Terkait: