Lirik Dimas Tedjo - Batman Ndeso Lyrics

Rabu, 09 Desember 2015

aku iki dudu superman
aku iki dudu batman
aku iki mung bocah ndeso
cedak watu adoh rojo yeehaaa

omahku gedheg pinggir kalen
gaweanku mung golek damen
sapiku siji wedhusku telo (campur asu)
warisane wong tuwaku yeeeeaah

senajan urip ning ndeso
nanging atiku lilo
senajan urip rekoso
nanging ora tak keroso
urip nang ndeso

sabendino neng sawah (neng sawah)
macul lan nyebar gabah (nyebar gabah)
nadyan panas ati tetep sumringah

bungah rasaning ati (rasaning ati)
panen wis tekan wanci (wis tekan wanci)
kabeh tonggo dho ngewangi

sapiku siji wedhusku telo (campur asu)
warisane wong tuwaku yeeeeaah

senajan urip ning ndeso nanging atiku lilo
senajan urip rekoso nanging ora tak keroso, urip nang ndeso

sabendino neng sawah (neng sawah), macul lan nyebar gabah (nyebar gabah)
nadyan panas ati tetep sumringah
bungah rasaning ati (rasaning ati), panen wis tekan wanci (wis tekan wanci)
kabeh tonggo dho ngewangi

sapiku siji wedhusku telo (campur asu)
warisane wong tuwaku yeeeeaah

senajan urip ning ndeso nanging atiku lilo
senajan urip rekoso nanging ora tak keroso, urip nang ndeso

sabendino neng sawah (neng sawah), macul lan nyebar gabah (nyebar gabah)
nadyan panas ati tetep sumringah
bungah rasaning ati (rasaning ati), panen wis tekan wanci (wis tekan wanci)
kabeh tonggo dho ngewangi

ora nyono aku ra ngiro, saiki dadi kepolo deso
tak umpamake aku rojo, biso gawe makmure negoro
senajan urip ning ndeso nanging atiku lilo
senajan urip rekoso nanging ora tak keroso, urip nang ndeso

Lirik Terkait: