Lirik SukirGenk - Bandara Wonogiri Lyrics

Kamis, 17 Desember 2015

nyedhak rene ayo nyanyi ngawur wae
penting iso goyang penak dirungokne
ceritane meh podo lagu sak durunge
nyeleh wis ben gayeng sak lawase

amung ngelek idu pas eroh kabare
wong sing tak tresnone tego ninggalake
numpak motor mabur lungo menyang ngendi
heran tenan kok aku ra dipamiti

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

Lirik Terkait: