Lirik Arif Citenx - Paijo Lyrics

Sabtu, 02 Januari 2016

biyen biyene ra neko-neko
naliko urip ono ndeso
aku ra ngiro saiki wes bedo
serto kelakon urip nang londo

wes ora eling karo asale
bareng wes kenal mrono mrene
wes gelem ngombe, ilang keluguanmu
terkontaminasi pergaulane

paijo saiki dadi wong londo
ra ngerti boso, wes lali adate jowo
paijo saiki ra doyan sego
mangane keju, ombenane brendi ciu

biyen sobo neng mesjid saiki sobo diskotik
wes lali-lalian pengaruh bule amsterdam

biyen biyene ra neko-neko
naliko urip ono ndeso
aku ra ngiro saiki wes bedo
serto kelakon urip nang londo

wes ora eling karo asale
bareng wes kenal mrono mrene
wes gelem ngombe, ilang keluguanmu
terkontaminasi pergaulane

paijo saiki dadi wong londo
ra ngerti boso, wes lali adate jowo
paijo saiki ra doyan sego
mangane keju, ombenane brendi ciu

paijo saiki dadi wong londo
ra ngerti boso, wes lali adate jowo
paijo saiki ra doyan sego
mangane keju, ombenane brendi ciu

biyen sobo neng mesjid saiki sobo diskotik
wes lali-lalian pengaruh bule amsterdam
biyen sobo neng mesjid saiki sobo diskotik
wes lali-lalian pengaruh bule amsterdam

Lirik Terkait: