Lirik Demy - Bulu Macan (feat. Melinda Varera) Lyrics

Jumat, 05 Februari 2016

mas mereneo, kowe tak kandani
nyaopo to dek koyoke serius bingit
mas malem jum'at kowe tak elingke
yo sek to dek urung puas olehku nyawang

lah terus piye nasib bulu mama iki
wes soyo jembrong, ora tau diendangi
sepurane dek sumpah mati aku lali
ngantek kedanan akik bulu macan iki

kok yo ora bosen nyawang bulu macan
ngantek lali karo bulu mama iki
yo dek aku janji penjalukmu bakal tak turuti

tak elus lus bulu mama iki, sopo njaluk
tak elus lus bulu mama iki

mas mereneo, kowe tak kandani
nyaopo to dek koyoke serius bingit
mas malem jum'at kowe tak elingke
yo sek to dek urung puas olehku nyawang

lah terus piye nasib bulu mama iki
wes soyo jembrong, ora tau diendangi
sepurane dek sumpah mati aku lali
ngantek kedanan akik bulu macan iki

kok yo ora bosen nyawang bulu macan
ngantek lali karo bulu mama iki
yo dek aku janji penjalukmu bakal tak turuti

tak elus lus bulu mama iki, sopo njaluk
tak elus elus bulu mama iki
tak elus lus bulu mama iki
tak elus elus bulu mama iki

Lirik Terkait: