Lirik Mahesa - Cinderella Lyrics

Sabtu, 26 Maret 2016

cinderella, cinderella
cinderella, cinderella
cinderella, cinderella
cinderella, cinderella

gemerlip indah sun sawang, teko ring kadohan
arum gondone nyentok ring ati
sun tekani sun takoni, sopo aran riko
esem manis hang riko elungno

sayange mung sedelo riko, moro moro ngalih
mung kober nyebut arane

cinderella, cinderella
apuwo riko mung kemelewes ring moto
cinderella, cinderella
mung sepatu koco iki hang biso nambahi
dung riko tau teko

sayange mung sedelo riko, moro moro ngalih
mung kober nyebut arane

cinderella, cinderella
apuwo riko mung kemelewes ring moto
cinderella, cinderella
mung sepatu koco iki hang biso nambahi

(cinderella) nong endi sangkane, (cinderella) arep sun goleti
(cinderella) mung riko hang manggon (cinderella) ring ati
(cinderella) nong endi sangkane, (cinderella) arep sun goleti
(cinderella) mung riko hang ngaton (cinderella) ring impi

(cinderella) nong endi sangkane, (cinderella) arep sun goleti
(cinderella) mung riko hang manggon (cinderella) ring ati
(cinderella) nong endi sangkane, (cinderella) arep sun goleti
(cinderella) mung riko hang ngaton (cinderella) ring impi (cinderella)

Lirik Terkait: