Lirik NDX A.K.A - Janur Garing (feat. Ayu Yuliana) Lyrics

Sabtu, 26 Maret 2016

lorone atiku iki
krungu kabar koe wes oleh ganti
saktenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo

rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

kobong ati iku krungu koe oleh ganti
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
aku sing iso nompo aku iso legowo
ndelok neng ngarep moto koe rabi ro wong liyo
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
kembalilah kepadaku

rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan
tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan

lorone atiku iki, krungu kabar koe wes oleh ganti
saktenane atiku loro, nanging aku mencoba rapopo
rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan
tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan

Lirik Terkait: