Lirik NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2) (feat. PJR) Lyrics

Sabtu, 26 Maret 2016

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan canda dan tawa

sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng sak lawase
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi ora ngabari
aku bingung kudu nggoleki kowe neng ngendi

yowes lah mungkin iki pancen dalane
ati iki mung iso ngampet lorone
bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku

(mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanthi ikhlas ati)

dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

Lirik Terkait: