Lirik Eddy Law - Bojo Selingan Lyrics

Minggu, 15 Mei 2016

pisanan aku ra percoyo
yen kowe wes wani ngapusi
ra kurang kurang seng nggo mateni
kowe ra ngrumangsani

akhire aku ngerti dewe
jebul akeh sing diumpetke
tak tahan tahanke ati iki
kowe tetep ngapusi

atiku iki mung dolananmu
tresnoku iku mung selinganmu
tego-tegone kowe ngumpetke
tresno liyane neng mburiku

tresnomu saiki dudu aku
sayangmu saiki dudu aku
cukup semene, tak ngalah wae
loro loro tenan atiku

atiku iki mung dolananmu, tresnoku iku mung selinganmu
tego-tegone kowe ngumpetke, tresno liyane neng mburiku
tresnomu saiki dudu aku, sayangmu saiki dudu aku
cukup semene, tak ngalah wae, loro loro tenan atiku

atiku iki mung dolananmu, tresnoku iku mung selinganmu
tego-tegone kowe ngumpetke, tresno liyane neng mburiku
tresnomu saiki dudu aku, sayangmu saiki dudu aku
cukup semene, tak ngalah wae, loro loro tenan atiku

Lirik Terkait: