Lirik NDX A.K.A - Remukan Ati (feat. X-TECTO) Lyrics

Minggu, 01 Mei 2016

dek rungokno jerit tangise ati iki
nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji
dek rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane mati

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
tatune loro siji ati kuciwo

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amergo kahanane
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuwoku ra ngijinke

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

Lirik Terkait: