Lirik ACW Star - Aku Kudu Piye Lyrics

Selasa, 02 Agustus 2016

tresnoku mung dinggo sliramu
sing tak sayang ning atiku
sak tenane aku wes cinta mati
nanging kowe ra tau ngerti
gede roso sayangku iki

tresnoku mung dinggo sliramu
sing tak sayang ning atiku
sak tenane aku wes cinta mati
nanging kowe ra tau ngerti
gede roso sayangku iki

aku kudu piye ngentoke awakmu
aku kudu piye ben dadi bojomu
Gusti kulo nyuwun pangestu

cintaku dari hati (cintaku dari hati)
dan tak akan terganti (dan tak akan terganti)
walau berjuta rintangan kan tetap ku hadapi

tresnoku mung dinggo sliramu
sing tak sayang ning atiku
sak tenane aku wes cinta mati
nanging kowe ra tau ngerti
gede roso sayangku iki

aku kudu piye ben iso nyanding awakmu
kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati
malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki
sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati
pemujaning ati datang kepadaku
janganlah kau ragu, terima cintaku
rasa cinta ini tak akan pernah pudar
sampai engkau tersadar bahwa kau juga cinta padaku

aku kudu piye ngentoke awakmu
aku kudu piye ben dadi bojomu
Gusti kulo nyuwun pangestu

cintaku dari hati (cintaku dari hati)
dan tak akan terganti (dan tak akan terganti)
walau berjuta rintangan kan tetap ku hadapi

tresnoku mung dinggo sliramu
sing tak sayang ning atiku
sak tenane aku wes cinta mati
nanging kowe ra tau ngerti
gede roso sayangku iki

roso tresno iki wes tak pendhem suwe nang ati
nganti rambut memutih sayangku takkan mati
tak jogo sak lawase roso tresno kang suci
aku mung biso sayang nanging ra biso nduweni
jika ada kesempatan tak akan ku siakan
tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan
cinta yang telah lama ku pendam dan ku harapkan
semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan

aku kudu piye ngentoke awakmu
aku kudu piye ben dadi bojomu
Gusti kulo nyuwun pangestu

cintaku dari hati (cintaku dari hati)
dan tak akan terganti (dan tak akan terganti)
walau berjuta rintangan kan tetap ku hadapi

tresnoku mung dinggo sliramu sing tak sayang ning atiku
sak tenane aku wes cinta mati, nanging kowe ra tau ngerti gede roso sayangku iki
tresnoku mung dinggo sliramu sing tak sayang ning atiku
sak tenane aku wes cinta mati, nanging kowe ra tau ngerti gede roso sayangku iki
sak tenane aku wes cinta mati, nanging kowe ra tau ngerti gede roso sayangku iki

Lirik Terkait: