Lirik Arif Citenx - Ra Metu Metu Lyrics

Selasa, 02 Agustus 2016

ra kelingan saiki malem minggu
janji ketemu ambek kekasihku
macak ngganteng rambut klimis baju baru
ora lali sungkem wong tuwoku

tak rewangi adol gabahe simbah
mlebu salon mbene ketok rodok gagah
demi cinta aku korbankan semua
kanggoku tidak apa-apa

kekasih hatiku dimana dirimu
kademen awakku nunggu-nunggu tekamu
kekasih hatiku teganya dirimu
kok ra metu-metu jebul ngapusi aku

nelongso atiku mergo janjimu
kok apusi aku sakit hatiku
tak kandakkan mbokku

ra kelingan saiki malem minggu
janji ketemu ambek kekasihku
macak ngganteng rambut klimis baju baru
ora lali sungkem wong tuwoku

tak rewangi adol gabahe simbah
mlebu salon mbene ketok rodok gagah
demi cinta aku korbankan semua
kanggoku tidak apa-apa

kekasih hatiku dimana dirimu
kademen awakku nunggu-nunggu tekamu
kekasih hatiku teganya dirimu
kok ra metu-metu jebul ngapusi aku

nelongso atiku mergo janjimu
kok apusi aku sakit hatiku
tak kandakkan mbokku, tak kandakkan mbokku
tak kandakkan mbokku

Lirik Terkait: