Lirik Crazy Cow Jogjakarta - Layang Kangen Lyrics

Minggu, 28 Agustus 2016

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pingin turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pingin weruh

percoyo aku, kuatno atimu
cah ayu entenono tekaku

rasane ra kepenak, arep turu ra jenak
mergo kelingan sliramu, pemuja hatiku
roso kangen sing ono neng njero dodo
nggawe batin kesikso amergo tansah kelingan
sliramu cah ayu, sungguh aku sayang padamu
meski jarak memisahkan kita namun cinta kita abadi selamanya

ibarat segoro tresnoku ra bakal sudo
jembare atiku ngalahke samudro
janji setyomu tak cekel nganti aku tuo
ndang cepet balio sak durunge aku ra ono
sayang rungokno aku, tresnoku mung kanggo sliramu

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pingin turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pingin weruh

percoyo aku, kuatno atimu
cah ayu entenono tekaku

sayang rungokno aku, tresnoku nggo sliramu
tansah setyo neng ati dan tak akan terganti
tresno suciku iki ra bakal tak blenjani
nganti rambut memutih kau kan selalu di hati
saat jauh darimu membuatku ingin bertemu
dan tak akan ku lepas karena ku sayang padamu

krungu suoromu nambah kangen atiku
pendak mbengi aku angel turu
amergo tansah kelingan sliramu cah ayu
ndug kapan kowe bali, kurang sabar piye lek aku ngenteni
layang kangen iki iso dadi bukti
gedhe roso tresnoku tak jogo sak lawase nganti tekan aku mati

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pingin turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pingin weruh

percoyo aku, kuatno atimu
cah ayu entenono tekaku

Lirik Terkait: