Lirik Gerry Mahesa - Luntur (feat. Heppy Asmara) Lyrics

Selasa, 02 Agustus 2016

sing kiro ono maning roso welas
sing kiro ono maning roso ngeman
mergo riko sing koyo bengen maning

wis sing ono cerito tentrem nong batin
wis sing ono cerito angete roso
riko wis kegowo amuk hang kenemenen

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

sing kiro ono maning roso welas
sing kiro ono maning roso ngeman
mergo riko sing koyo bengen maning

wis sing ono cerito tentrem nong batin
wis sing ono cerito angete roso
riko wis kegowo amuk hang kenemenen

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

Lirik Terkait: