Lirik Heppy Asmara - Lungset (feat. Tadien Teplek) Lyrics

Jumat, 05 Agustus 2016

sun sembur esem iki
masiyo tah udan njero ati
nono wujute ulihe ngenteni
lungset ati iki

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
sulung tah sulung riko apuwo

tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
sulung tah sulung riko apuwo

tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

sepurane yen aku ngeloro atimu
ngalih janji lan ati ngeliyo
sepurane yen aku ninggalke sliramu
sing tak jaluk gur siji
nggonmu tetep wangi masiyo aku ra ono

Lirik Terkait: