Lirik Mahesa - Sing Sanggup (feat. Vita Alvia) Lyrics

Rabu, 10 Agustus 2016

sing sanggup isun nyonggo
batin hang nelongso
mergo welas riko nong wong liyo

gampgn dung ngumbar janji
nyatane mung ngapusi
riko gawe isun kesekso

sing sanggup isun yo sing sanggup
ring dunyo urip tanpo nyawang riko
sing sanggup isun sing sanggup
adoh ambi riko

sing sanggup isun yo sing sanggup
ring dunyo urip tanpo nyawang riko
sing sanggup isun sing sanggup
welas yo mung riko

sing sanggup isun nyonggo, batin hang nelongso
mergo welas riko nong wong liyo
gampang dung ngumbar janji, nyatane mung ngapusi
riko gawe isun kesekso

sing sanggup isun yo sing sanggup
ring dunyo urip tanpo nyawang riko
sing sanggup isun sing sanggup
adoh ambi riko

sing sanggup isun yo sing sanggup
ring dunyo urip tanpo nyawang riko
sing sanggup isun sing sanggup
welas yo mung riko

sing sanggup isun yo sing sanggup
ring dunyo urip tanpo nyawang riko
sing sanggup isun sing sanggup
adoh ambi riko

sing sanggup isun yo sing sanggup
ring dunyo urip tanpo nyawang riko
sing sanggup isun sing sanggup
welas yo mung riko

Lirik Terkait: