Lirik Melinda Varera - Keliru Lyrics

Rabu, 17 Agustus 2016

raino bengi mung biso ngelusur waton
ngilingi batin isun hang wes ketaton
nong endi kirane yoro saikine riko
sitik baen kari sing duwe rumongso

masiyo tah jare ono ring njerone ngimpi
atinisun sing kepingin dilarani
kembang hang sun pujo yoro ono ring bengene
saiki ilang lan luntur welase

sun akoni yo mung riko, sun kagumi yo mung siji
riko hang seru sun welasi
tapi paran balesane janjin riko nyulayani
yo kari tego tegone ngerok ati

keliru sun cicirno welas iki
keliru sun nancepno ati iki

masiyo tah jare ono ring njerone ngimpi
atinisun sing kepingin dilarani
kembang hang sun pujo yoro ono ring bengene
saiki ilang lan luntur welase

sun akoni yo mung riko, sun kagumi yo mung siji
riko hang seru sun welasi
tapi paran balesane janjin riko nyulayani
yo kari tego tegone ngerok ati

keliru sun cicirno welas iki
keliru sun nancepno ati iki

Lirik Terkait: