Lirik NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar Lyrics

Selasa, 02 Agustus 2016

pernah aku mencoba dekat dengan wanita
tapi kau bersikap lucu tanpa kata kata
kowe takon aku opo ono cinta
tentang diriku dengan dirinya

begitu juga sebaliknya dengan diriku
aku ngroso cemburu yen delok awakmu
cedak cedak karo wong lanang selain aku
kok iso aku dadi cemburu

sayang, opo iki seng jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan
saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan
yen di sawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

apalagi aku crito marang sliramu (sliramu)
aku nganti sambat karo kanca-kancaku
antara berteman atau pacaran
jawabane pacaran wae

wes jan aku kuwi tambah bingung rasanya
aku wedi mergo tresno medotke kancane (kancane)
yo wes ngene wae penting bahagia
teman rasa pacar ojo nganti bubar

sayang, opo iki seng jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan
saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan
yen di sawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

dikiro pacaran jebule kekancan, saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan, yen di sawang koyo lagi kasmaran
terkadang mecucu dan saling cemburu, saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar, walau kekancan tapi sayang-sayangan

Lirik Terkait: