Lirik Wandra - Bedo Agomo (feat. Nella Kharisma) Lyrics

Selasa, 02 Agustus 2016

mulo abot isun kelangan riko
tapi sun kudu ngelilakeno
roso welas hang mageh isun songgo
sun pisah mergo ono bedone agomo

kari gampang riko medot welas iki
ngertio riko wong lanang hang sun demeni
sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
kurang paran tah saktemene isun iki

sun akoni (sun akoni)
welas riko temenanan (welas riko temenanan)
sak temene isun yo wedi kelangan
isun ikhlas tapi isun mageh welas
mergo bedo agomo medot taline roso

mulo abot isun kelangan riko
tapi sun kudu ngelilakeno
roso welas hang mageh isun songgo
sun pisah mergo ono bedone agomo

kari gampang riko medot welas iki
ngertio riko wong lanang hang sun demeni
sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
kurang paran tah saktemene isun iki

sun akoni (sun akoni) welas riko temenanan (welas riko temenanan)
sak temene isun yo wedi kelangan
isun ikhlas tapi isun mageh welas
mergo bedo agomo medot taline roso

sun akoni (sun akoni) welas riko temenanan (welas riko temenanan)
sak temene isun yo wedi kelangan
isun ikhlas tapi isun mageh welas
mergo bedo agomo medot taline roso

Lirik Terkait: