Lirik Wulan Viano - Lungset Lyrics

Rabu, 30 November 2016

seprene ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senadyan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung ning ati sing tak anti-anti
loro ati iki kowe ngelali

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
gawe cidro suloyo medot janji asmoro

seprene ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senadyan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung ning ati sing tak anti-anti
loro ati iki kowe ngelali

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
gawe cidro suloyo medot janji asmoro

Lirik Terkait: