Lirik 3G - Angenan Lyrics

Selasa, 11 April 2017

riko hang dadi angenan
riko hang sun eman
koyo kembang hang ring taman
saiki ring kadoan

sun anteni opo rumongso
sun angeni opo keroso
kangen iki yo mung riko
sing ono wong liyo

welas riko manggon ring ati
sing ono hang biso ngganteni
koyo lintang hang ngurupi wengi
nggawe rumyange urip iki

yo mung riko hang sun kangeni
kemelewes ono ring impi
kadung riko sing ono ngancani
soyo sintru bengi iki

riko hang dadi angenan, riko hang sun eman
koyo kembang hang ring taman, saiki ring kadoan
sun anteni opo rumongso, sun angeni opo keroso
kangen iki yo mung riko, sing ono wong liyo

welas riko manggon ring ati, sing ono hang biso ngganteni
koyo lintang hang ngurupi wengi, nggawe rumyange urip iki
yo mung riko hang sun kangeni, kemelewes ono ring impi
kadung riko sing ono ngancani, soyo sintru bengi iki

mugo bain sing lali, ambi tali janji suci
hang wis jangget kepatri, ono ring punjere ati huooo

welas riko manggon ring ati, sing ono hang biso ngganteni
koyo lintang hang ngurupi wengi, nggawe rumyange urip iki
yo mung riko hang sun kangeni, kemelewes ono ring impi
kadung riko sing ono ngancani, soyo sintru bengi iki, soyo sintru bengi iki

Lirik Terkait: