Lirik Via Vallen - Penak Jamanku Lyrics

Kamis, 27 April 2017

kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki

kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

Lirik Terkait: