Lirik Vita Alvia - Bubar Lyrics

Senin, 24 April 2017

ajur rasane ati
weruh riko ambi wong liyo
apuo riko gampang suloyo
kari seru tego ngeloro

salah paran isun nong riko
mentolo nggawe kesikso
loro hang perih isun rasakno
sing biso sun ilangno

bubar iku hang riko karepi
njerit mbededek nong njero ati
bengen riko hang isun welasi
saiki ngeloro ati

salah paran isun nong riko
mentolo nggawe kesikso
loro hang perih isun rasakno
sing biso sun ilangno

bubar iku hang riko karepi
njerit mbededek nong njero ati
bengen riko hang isun welasi
saiki ngeloro ati, saiki ngeloro ati

Lirik Terkait: