Lirik Vita KDI - Tak Enteni Tekamu (Lungset 2) (feat. Adi Gaclex) Lyrics

Senin, 24 April 2017

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane

tak enteni tekamu
setahun rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh
sabar ngenteni slirane muleh

siji loro telu tekan wolu pitu
setahun rong tahun tekane sewindu
pantang ku lari, pantang mengkhianati
janji tak ugemi kowe mesti bali

senadyan ono kabar seng marai panas nang kupeng
kabare neng kono nduwe, aku percoyo kowe
kabar kabar tak anggep angen, marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi, kowe mesti bali

tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese, tekan kapan ngenteni slirane

yo panggah sabar aku ngenteni kowe
ra gagas kabar kuwi mong jarene
aku tetep setyo tumekane teko
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

siji loro telu tekan wolu pitu
setahun rong tahun tekane sewindu
pantang ku lari, pantang mengkhianati
janji tak ugemi kowe mesti bali

tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese, tekan kapan ngenteni slirane
tak enteni tekamu, setahun rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh, sabar ngenteni slirane muleh

siji loro telu tekan wolu pitu
setahun rong tahun tekane sewindu
pantang ku lari, pantang mengkhianati
janji tak ugemi kowe mesti bali

senadyan ono kabar seng marai panas nang kupeng
kabare neng kono nduwe, aku percoyo kowe
kabar kabar tak anggep angen, marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi, kowe mesti bali

tak enteni tekamu, nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese, tekan kapan ngenteni slirane
tak enteni kowe mesti bali

Lirik Terkait: