Lirik Ilux - Layang Kangen Lyrics

Sabtu, 20 Mei 2017

ra maido sopo wong seng ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
percoyo aku kuatno atimu
cah ayu entenono tekaku

layangmu seng tak tompo wingi kui
wes tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu
ra kroso netes eluh neng pipiku

umpomo tanganku dadi swiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiyo maneh mergo kahananku
cah ayu entenono tekaku

ra maido sopo wong seng ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong seng ora trenyuh
ra kepethuk sawe turu pengen weroh
percoyo aku kuatno atimu, cah ayu entenono tekaku

layangmu seng tak tompo wingi kui, wes tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu, ra kroso netes eluh neng pipiku
umpomo tanganku dadi swiwi, iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiyo maneh mergo kahananku, cah ayu entenono tekaku

ra maido sopo wong seng ora kangen, adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong seng ora trenyuh, ra kepethuk sawe turu pengen weroh
percoyo aku kuatno atimu, cah ayu entenono tekaku, cah ayu entenono tekaku

Lirik Terkait: