Lirik Lurah Triono - Diuber Rondo Lyrics

Senin, 01 Mei 2017

nduwur gunung, ngisor telogo
kene gandrung sing kono nggudo
aku bingung ra biso …
koyo ngene rasane diuber rondo

menyang nggandri ee opo ning …
wira-wiri nggoleki sopo
ojo meri ojo podo gelo
kalih kulo pak lurah triono

aduh mak piye iki anakmu nibo tangi
jane aku rung wani ning kadung jatuh hati
aduh pak nyuwun tulung anakmu luntang-lantung
sakjane dereng wantun ning kenal pinggih purun

nduwur gunung, ngisor telogo
kene gandrung sing kono nggudo
aku bingung ra biso …
koyo ngene rasane diuber rondo

menyang nggandri ee opo ning …
wira-wiri nggoleki sopo
ojo meri ojo podo gelo
kalih kulo pak lurah triono

aduh mak piye iki anakmu nibo tangi
jane aku rung wani ning kadung jatuh hati
aduh pak nyuwun tulung anakmu luntang-lantung
sakjane dereng wantun yen ken rabi nggih purun

Lirik Terkait: