Lirik Nella Kharisma - Nikung (feat. Dendra) Lyrics

Senin, 29 Mei 2017

sun kirimaken gending iki kanggo riko
hang bengen wis tau nyuguji roso
isun ngarepaken awak riko hang ring kono
biso nemu ganti lan biso lilo

salah isun otal ngumbar roso
kadung gedigi kari getun ring ati

apuwo bengen riko isun biso welas
sampek saiki rasane sing biso waras
kekarepan ati sing biso sun adangi
saiki getun angel dung ngelali

mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getun lan nyangoni riko loro

sun kirimaken gending iki kanggo riko
hang bengen wis tau nyuguji roso
isun ngarepaken awak riko hang ring kono
biso nemu ganti lan biso lilo

salah isun otal ngumbar roso
kadung gedigi kari getun ring ati

apuwo bengen riko isun biso welas
sampek saiki rasane sing biso waras
kekarepan ati sing biso sun adangi
saiki getun angel dung ngelali

mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getun lan nyangoni riko loro

mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getun lan nyangoni riko loro

Lirik Terkait: