Lirik Nella Kharisma - Setyo Sehidup Semati (S3) (feat. Bayu G2B) Lyrics

Senin, 29 Mei 2017

kowe wong wadon
sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun
kowe wes purun ngancani uripku

kangmas ojo salah
tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo
tak kalungno nganti rambut memutih

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

kowe wong wadon, sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun, kowe wes purun ngancani uripku
kangmas ojo salah, tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo, tak kalungno nganti rambut memutih

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

ra ono kata sing biso ngibaratke awakmu
seko beribu wanito amung kowe tresnaku
sliramu sing paling ngerteni apik lan elekke aku
matur sembah nuwun wes ngancani sisa uripku
senadyan akeh pacoban tresnaku tetap bertahan
ojo nganti dhewe kegudo tresna marang liyan
janji setyo sehidup semati
nganti akhir zaman sliramu takkan terganti

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

percoyo awakku tresnoku mung kowe
podo ngelingake yen ono salahe
aku ro sliramu kekal sak lawase
amung maut sing mampu memisahke
Gusti wes maringi anugerah paling terindah
sing bakal tak jogo nganti nafas terhenti, ku bersumpah
susah bungah hadapi bersama
agar cinta kita abadi tuk selamanya

kowe wong wadon, sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun, kowe wes purun ngancani uripku
kangmas ojo salah, tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo, tak kalungno nganti rambut memutih

Lirik Terkait: