Lirik Nella Kharisma - Tokyo Nganjuk Lyrics

Minggu, 28 Mei 2017

kembeng kembeng langite peteng mas
langit mendung mongsone mendung mas
wediku tenan sing ning sampiran
klambine tak entasane

aran rondo neng koyo prawan mas
aran prawan neng wis ra legan
manten sepasar langsung ditinggal
mergawe lungo ning jepang, ning jepang

udan peteng gerimis iling kowe mas aris
bantal karo sarunge tak nggo turu tombo kangenku, kangenku

lemes loyo kangen kepingin pethuk
ning kepiye tokyo aku ning nganjuk
nadyan telpon kuwi muni sworomu
nanging durung ooo durung biso
kanggo tombo kangen ning dodo

kembeng kembeng langite peteng mas
langit mendung mongsone mendung mas
wediku tenan sing ning sampiran
klambine tak entasane

aran rondo neng koyo prawan mas
aran prawan neng wis ra legan
manten sepasar langsung ditinggal
mergawe lungo ning jepang, ning jepang

udan peteng gerimis iling kowe mas aris
bantal karo sarunge tak nggo turu tombo kangenku, kangenku

lemes loyo kangen kepingin pethuk
ning kepiye tokyo aku ning nganjuk
nadyan telpon kuwi muni sworomu
nanging durung ooo durung biso
kanggo tombo kangen ning dodo

Lirik Terkait: