Lirik Via Vallen - Atiku Jembar Koyo Segoro (AJKS) Lyrics

Senin, 29 Mei 2017

aku ra nyongko bakal ngene akhire
ra kepikiran dadi remuk atiku
atiku lungkrah mergo kahananku bubrah
coba tak eling loromu neng aku

biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
aku mbok tinggal malah karo wong liyo
kowe tau ning uripku, kowe tau ning atiku
ra bakal ilang, ra bakal ilang

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro

biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
aku mbok tinggal malah karo wong liyo
nyesok rasa ning dodoku, trenyuh rasa ning atiku
kok kowe tego ninggalke aku

kowe tau ning uripku, kowe tau ning atiku
ra bakal ilang, ra bakal ilang

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro

kowe tau ning uripku, kowe tau ning atiku
ra bakal ilang, ra bakal ilang

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro, atiku jembar, jembar koyo segoro
atiku jembar, jembar koyo segoro

Lirik Terkait: