Lirik Via Vallen - Kebacut Kangen Lyrics

Senin, 15 Mei 2017

seandayan aku rung suwi kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso mergo turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
lileh atiku ra kedep nyawang esemmu

seandayan aku rung suwi kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso mergo turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
lileh atiku ra kedep nyawang esemmu

yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
lileh atiku ra kedep nyawang esemmu

Lirik Terkait: