Lirik Vita Alvia - Langit Bumi Saksine (feat. Ilux) Lyrics

Minggu, 28 Mei 2017

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati
seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine
welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi
wong tuwek isun seng biso ngrestui

langit bumi iki dadi saksine
tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji
sun pastekno welas iki sampek mati

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati, seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine, welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi, wong tuwek isun seng biso ngrestui
langit bumi iki dadi saksine, tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji, sun pastekno welas iki sampek mati

Lirik Terkait: