Lirik Ilux - Dadio Lintang Lyrics

Jumat, 02 Juni 2017

isun lang riko seng mungkin dadi siji
mung biso nyawang taping seng biso nduweni
sun cobo terimo takdir hang kuoso
masio ati nelongso

isun lan riko seng bakal dadi siji
mung biso ngangen taping seng biso dampingi
sun cobo ikhlasno riko hang sun pujo
dadi duwene wong liyo

dadio lintang ring duwuran
myakne gampang sun deleng lan sun sawang
ngobati ati iki, isun seng biso nduweni riko

dadio lintang ring duwuran
myakne gampang sun deleng lan sun sawang
bungae ati iki, isun seng biso ngrumati

isun lang riko seng mungkin dadi siji
mung biso nyawang taping seng biso nduweni
sun cobo terimo takdir hang kuoso
masio ati nelongso

isun lan riko seng bakal dadi siji
mung biso ngangen taping seng biso dampingi
sun cobo ikhlasno riko hang sun pujo
dadi duwene wong liyo

dadio lintang ring duwuran
myakne gampang sun deleng lan sun sawang
ngobati ati iki, isun seng biso nduweni riko

dadio lintang ring duwuran
myakne gampang sun deleng lan sun sawang
bungae ati iki, isun seng biso ngrumati

isun lang riko seng mungkin dadi siji

Lirik Terkait: