Lirik Ina Samantha - Pacarmu Sanjipak Lyrics

Jumat, 16 Juni 2017

tidakkah engkau lihat benih cinta di mataku
tidakkah engkau lihat rasa kasih di hatiku
selalu menggebu merindukan dirimu
sayang kau campakkan itu

saiki malah kowe golek pengganti diriku
dengan harapan iso nambani roso gundahmu
ning opo nyatane kowe malah ditinggal
dikuras dunyo njur dipancal

penak to jamanku biyen, aku ra tau sambatan
susah seneng bebarengan
saiki soro uripmu, wes ra koyo jaman dulu
isih ono diriku

rasakno rasakno jajal rasakno
piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak
gawe uripmu saiki jeplak

rasakno rasakno jajal rasakno
piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak
gawe uripmu saiki jeplak

saiki malah kowe golek pengganti diriku
dengan harapan iso nambani roso gundahmu
ning opo nyatane kowe malah ditinggal
dikuras dunyo njur dipancal

penak to jamanku biyen, aku ra tau sambatan
susah seneng bebarengan
saiki soro uripmu, wes ra koyo jaman dulu
isih ono diriku

rasakno rasakno jajal rasakno, piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak, gawe uripmu saiki jeplak
rasakno rasakno jajal rasakno, piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak, gawe uripmu saiki jeplak

Lirik Terkait: