Lirik Nella Kharisma - Konco Tahu Lyrics

Minggu, 11 Juni 2017

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i
koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
ayune gak sepiro sik ayu aku
dasar nggak tau malu

tego-tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
ayune gak sepiro sik ayu aku
dasar nggak tau malu

tego-tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu

Lirik Terkait: