Lirik RapX - Sangu Turu Lyrics

Jumat, 23 Juni 2017

mung suworomu gawe aku nggugu
nentremke ning ati kejobo sliramu
mung tak angen esem lan guyumu
kanggo tomboku ugo sangu turu

yang aku inginkan menghirup semua
udara yang engkau hirupkan
dan melangkahmu tepat berada dimana langkahmu

yang ku harap kau mau
raba hati ini agar kau mengerti
dan ku ingin kau tahu
perasaanku yang merindukanmu

pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi
mergo roso welas iki kesalur lewat mimpi
katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
marai nggedeke roso kangen iki

umpomo disirep biso gawe pastine impi
mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
tansah neratap pangucapmu ngayemake ati
ra biso lali sampek tekan saiki

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo
mugo mugo riko anteng seger waras ning kono
paran baen sun lilo mergo anane riko
meski nyowo dipisah ambi rogo

mung suworomu gawe aku nggugu
nentremke ning ati kejobo sliramu
mung tak angen esem lan guyumu
kanggo tomboku ugo sangu turu

yang ku harap kau mau
raba hati ini agar kau mengerti
dan ku ingin kau tahu
perasaanku yang merindukanmu

pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi
mergo roso welas iki kesalur lewat mimpi
katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
marai nggedeke roso kangen iki

umpomo disirep biso gawe pastine impi
mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
tansah neratap pangucapmu ngayemake ati
ra biso lali sampek tekan saiki

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo
mugo mugo riko anteng seger waras ning kono
paran baen sun lilo mergo anane riko
meski nyowo dipisah ambi rogo

mung suworomu gawe aku nggugu, nentremke ning ati kejobo sliramu
mung tak angen esem lan guyumu, kanggo tomboku ugo sangu turu
mung suworomu gawe aku nggugu, nentremke ning ati kejobo sliramu
mung tak angen esem lan guyumu, kanggo tomboku ugo sangu turu, kanggo tomboku ugo sangu turu

Lirik Terkait: