Lirik RapX - Tobat Kimcil Lyrics

Senin, 26 Juni 2017

tobat judi sudah tradisi
tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan

ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati
ninja fu iku ora bakal iso nulungi
ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan
pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang
yen diwejangi kuwi ojo pati aleman
pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang

elingo Sing Kuoso ojo nambah duso
gek ndang lerenono cepetan tobato
sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
kimcil iki umure pantarane anakmu
gek ndang tobato njaluko sepuro bojomu

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil
sopo sing nyongko yen tibake njajanmu kimcil
mugo mugo kowe terjerat kasus pedofil
beno kapek ngrasakno ngonoanmu dicukil

tobat judi sudah tradisi, tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan
mendem judi wis dikateki, mendem oplosan jare wis bosan
tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati
ninja fu iku ora bakal iso nulungi
ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan
pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang
yen diwejangi kuwi ojo pati aleman
pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang

elingo Sing Kuoso ojo nambah duso
gek ndang lerenono cepetan tobato
sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
kimcil iki umure pantarane anakmu
gek ndang tobato njaluko sepuro bojomu

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil
sopo sing nyongko yen tibake njajanmu kimcil
mugo mugo kowe terjerat kasus pedofil
beno kapek ngrasakno ngonoanmu dicukil

tobat judi sudah tradisi, tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan
mendem judi wis dikateki, mendem oplosan jare wis bosan
tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

tobat judi sudah tradisi, tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan
mendem judi wis dikateki, mendem oplosan jare wis bosan
tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

Lirik Terkait: