Lirik Via Vallen - Iling Riko Lyrics

Jumat, 16 Juni 2017

kadung wes iling riko
temetes banyu moto
iling mageh bengene
riko ngelarani isun

kari sing duwe welas
riko nong awak isun
sampek isun nangis getih
tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso
gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih
soyo nyekso sakat riko ngelarani

sing kurang kurang welas iki
hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego
nyulayani ati nisun hang wes loro, hang wes loro

kari sing duwe welas, riko nong awak isun
sampek isun nangis getih, tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso, gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih, soyo nyekso sakat riko ngelarani
sing kurang kurang welas iki, hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego, nyulayani ati nisun hang wes loro, hang wes loro

Lirik Terkait: