Lirik Arif Citenx - Ora Kere Lyrics

Minggu, 03 Januari 2016

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
jalaran kowe saiki aku dadi ngene
entek bebek entek meri ra ono sing keri
jebut melarat kowe malah minggat

aku wes kapok ra bakal dolanan wong wedok
wong wedhok saiki yo pancen larang regane
rono rene kabeh wis ora ono bedane
yen eroh duwik dadi ijo mripate

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
jalaran kowe saiki aku dadi ngene
entek bebek entek meri ra ono sing keri
jebut melarat kowe malah minggat

aku wes kapok ra bakal dolanan wong wedok
wong wedhok saiki yo pancen larang regane
rono rene kabeh wis ora ono bedane
yen eroh duwik dadi ijo mripate

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
jalaran kowe saiki aku dadi ngene
entek bebek entek meri ra ono sing keri
jebut melarat kowe malah minggat

aku wes kapok ra bakal dolanan wong wedok
wong wedhok saiki yo pancen larang regane
rono rene kabeh wis ora ono bedane
yen eroh duwik dadi ijo mripate

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

Lirik Terkait: