Lirik Dian Marshanda - Ora Dadi Masalah Lyrics

Minggu, 03 Januari 2016

ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah
ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
ra nduwe opo-opo, iku baru masalah

ra weruh amerika, ora dadi masalah
ra weruh kota london, ora dadi masalah
ra weruh kota paris, ora dadi masalah
ra weruh suroboyo, iku seh kebangetan

sing penting urip
ra kurang mangan, ra kurang sandang, bro
sing penting urip
awak sehat wal'afiat

sing penting urip
lapang dada trimo ing pandum, bro
sing penting urip
susah seneng dilakoni

bondho dunyo dipikir dadi penyakit
sugih mlarat wes dadi kembange urip
akeh wong sugih depresi, mergane ra tau puas
sing mlarat uripe tentrem, mergo gelem ngucap syukur

ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah
ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
ra nduwe opo-opo, iku baru masalah

ra weruh amerika, ora dadi masalah
ra weruh kota london, ora dadi masalah
ra weruh kota paris, ora dadi masalah
ra weruh suroboyo, iku seh kebangetan

sing penting urip ra kurang mangan, ra kurang sandang, bro
sing penting urip awak sehat wal'afiat
sing penting urip lapang dada trimo ing pandum, bro
sing penting urip susah seneng dilakoni

bondho dunyo dipikir dadi penyakit
sugih mlarat wes dadi kembange urip
akeh wong sugih depresi, mergane ra tau puas
sing mlarat uripe tentrem, mergo gelem ngucap syukur

Lirik Terkait: