Lirik Lita Darawangi - Ngamen 2 Lyrics

Kamis, 21 Januari 2016

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
diijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan diece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godone moloikat

sak sugeh-sugihe uwong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate uwong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ra ngenteke warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
obral-obral janji le durung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu pakmu urip nang deso
ngiwangi nggawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
diijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan diece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godone moloikat

sak sugeh-sugihe uwong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate uwong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ra ngenteke warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
obral-obral janji le durung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu pakmu urip nang deso
ngiwangi nggawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

Lirik Terkait: