Lirik Lita Darawangi - Ngamen Lyrics

Kamis, 21 Januari 2016

dino iki mujur tenan
aku ngamen neng njero bis-bisan
penumpange longgar tenan, supire gal-ugalan
aku tibo jempalikan neng pojokan

arek ayu klambi abang
cukuran lanang, semiran abang
alise nanggal sepisan, idepe pasangan
sayang untune bathikan kopi lambada

iku ngono ra sepiro mas, ibarat aku nduwe konco
lagake koyok jutawan, ngalur ngidul nggowo koran
tibane gendeng anyaran, ditabok setan

iku ngono ra sepiro mas, ibarat aku nduwe tonggo
areke ayu temenan, jarang metu neng embongan
tibane meteng rong wulan, mberek ojekan

uger arane, gerbongan iku julukane
wedokane lemu-lemu, digoyang ngguyang-ngguyu
alamak digoyang ngguyang-ngguyu

dino iki mujur tenan
aku ngamen neng njero bis-bisan
penumpange longgar tenan, supire gal-ugalan
aku tibo jempalikan neng pojokan

arek ayu klambi abang
cukuran lanang, semiran abang
alise nanggal sepisan, idepe pasangan
sayang untune bathikan kopi lambada

iku ngono ra sepiro mas, ibarat aku nduwe konco
lagake koyok jutawan, ngalur ngidul nggowo koran
tibane gendeng anyaran, ditabok setan

iku ngono ra sepiro mas, ibarat aku nduwe tonggo
areke ayu temenan, jarang metu neng embongan
tibane meteng rong wulan, mberek ojekan

uger arane, gerbongan iku julukane
wedokane lemu-lemu, digoyang ngguyang-ngguyu
alamak digoyang ngguyang-ngguyu, alamak digoyang ngguyang-ngguyu
alamak digoyang ngguyang-ngguyu, mati ra nduwe untu

Lirik Terkait: