Lirik Vita Alvia - Salah Tompo (feat. Mahesa) Lyrics

Selasa, 09 Agustus 2016

ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang percoyo omongane wong liyo
sing ono niatan isun golet ganti
mergo mung riko hang isun welasi

semndal rasane ati
krung kabar riko wes duwe ganti
sing eleng tah bengen ambi janjine
masio paran sing arep ninggalne

kurang paran isun iki
kabeh penjaluke wes sun turuti
paribasan nggayuh ulan sun labui
apuwo riko mageh sing ngerti

ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang percoyo omongane wong liyo
sing ono niatan isun golet ganti
mergo mung riko hang isun welasi

semndal rasane ati
krung kabar riko wes duwe ganti
sing eleng tah bengen ambi janjine
masio paran sing arep ninggalne

kurang paran isun iki
kabeh penjaluke wes sun turuti
paribasan nggayuh ulan sun labui
apuwo riko mageh sing ngerti

ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang percoyo omongane wong liyo
sing ono niatan isun golet ganti
mergo mung riko hang isun welasi

ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang percoyo omongane wong liyo
sing ono niatan isun golet ganti
mergo mung riko hang isun welasi
mergo mung riko hang isun welasi

Lirik Terkait: