Lirik Arif Citenx - Ngenes Dadi Bojomu Lyrics

Rabu, 30 November 2016

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi gur nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi gur nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan urip dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

Lirik Terkait: