Lirik NDX A.K.A - Ngenes Dadi Bojomu (feat. RapX) Lyrics

Rabu, 30 November 2016

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih
kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke
dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati
bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah
nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah
mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki
mbok gawe aku ki ...

aku cukup sabar nganti ati sumegar
yen kepengen bubar monggo dipun gelar
dasare aku bosen karo tingkah polahmu
yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan aku dadi bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih
kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke
dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati
bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah
nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah
mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki
mbok gawe aku ki ...

aku cukup sabar nganti ati sumegar
yen kepengen bubar monggo dipun gelar
dasare aku bosen karo tingkah polahmu
yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan aku dadi bojomu

Lirik Terkait: