Lirik Vita Alvia - Wangi Lyrics

Minggu, 28 Mei 2017

bengen riko wes tau janji
tapi nyatane riko ngapusi
sun sing nyongko bakale loro
tegane riko gawe batin kesikso hooo

kurang paran isun iki
paran baen mesti isun lakoni
ugo salah paran sun iki
sampe sampe riko tego nyulayani

bisane isun mung pasrah
bisane isun mung lilo
mugo baen mugo riko tetepo wangi

bengen riko wes tau janji
tapi nyatane riko ngapusi
sun sing nyongko bakale loro
tegane riko gawe batin kesikso hooo

kurang paran isun iki
paran baen mesti isun lakoni
ugo salah paran sun iki
sampe sampe riko tego nyulayani

bisane isun mung pasrah, bisane isun mung lilo
mugo baen mugo riko tetepo wangi

Lirik Terkait: